Tule Mukaan

Tule mukaan!

Liity markkinointitiimiin

Markkinointi on se kaikkein merkityksellisin osa onnistunutta tuotekehitysprojektia. Vaikka saisimme aikaiseksi kuinka hienon vempeleen, se ei ole minkään arvoinen, jos palvelulla ei ole käyttäjiä. Onnistuaksemme tarvitsemme markkinointiin mukaan monenlaista osaamista.

Tämä kuulostaa ehkä monimutkaiselta ja hankalalta, mutta loppujen lopuksi se ei ole sitä. Olet ehkä törmännyt facebookissa päivityksiin, jossa demonstroidaan sitä, kuinka laajalle yksittäinen päivitys saattaa levitä maailmalla. Se oikeasti toimii!

  1. Jaa tätä sivustoa  erilaisissa medioissa. Facebook, Instagram, Twitter ja vaikkapa TikTok voivat toimia työkaluina. https://origins.byahjalp.com
  2. Projektilla on myös facebook-sivu. Tykkää sivusta ja jaa sivun päivityksiä.  https://www.facebook.com/byahjalpcom
  3. Voit myös jakaa ystävillesi Mesenaatin kampanjasivua  :    https://mesenaatti.me/1710/kylaavustajat-com/

Tehdään tästä yhdessä totta!

Ryhdy rahoittajaksi

Sinäkin voit lähteä mukaan tukemaan hankettamme, rahoittajana. Jo 40 eurolla pääset tukemaan palvelun kehitystyötä. Panostustasi vastaan saat mahtavia vastikkeita, joilla voit näyttää kaikille muille, että olet ollut mukana edelläkävijänä, rakentamassa jotakin todella merkityksellistä meille kaikille.

Tämä onnistuu suomalaisen joukkorahoituspalvelun, Mesenaatin, avulla. Meillä on käynnissä siellä kampanja:

https://mesenaatti.me/1710/kylaavustajat-com/

Kiitos jo etukäteen tuestasi!

Liity kehitystiimiin

Tällaisen työkalun toteuttaminen vaatii monenlaista osaamista. Toivotamme tervetulleeksi myös sinun panoksesi. Ensimmäinen päätettävä asia on tulevan palvelun nimi. Mikä sinun mielestäsi olisi sopiva nimi vertaistalouden palvelualustalle? Ehdota, tykkää ja kommentoi rohkeasti myös muiden ehdotuksia, niin saamme valittua sopivan nimen alustalle.

Tuo näkemyksesi koko työryhmämme käyttöön, Viima.com-palvelun avulla. Voit käyttää palvelua täysin anonyymisti tai sitten kirjautua sisään omilla tunnuksillasi.

Avaa selaimessasi osoite:  https://app.viima.com/byahjalpfinland/ideoita/  tai käytä palvelua suoraan alla olevasta ruudusta. Aivan ensimmäiseksi saat ohjeita palvelun käytöstä. Älä pelkää, et voi tehdä mitään väärää. Kokeile rohkeasti erilaisia toimintoja.

Tuota materiaalia

Kuten alla olevasta yritelmästä huomaat, sisällöntuotanto vaatii vähän harjoitusta. Mutta se on myös hauskaa!

Oletko hyvä valokuvaaja, tarinan kertoja, videoiden tekijä tai piirtäjä? Anna lahjakkuutesi käyttöömme, niin laitamme tuotoksesi kiertämään maailmaa.
Älä ole liian kriittinen. Tässä ollaan yhdessä, pilke silmäkulmassa, matkalla kohti jotain mahtavaa. Huumori on elämän suola !

Materiaalin voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen [email protected]p.com

Materiaalin julkaiseminen

Emme takaa kaiken meille lähetetyn materiaalin julkaisemista. Lähettämällä materiaalia et luovuta tekijänoikeuksiasi, ainoastaan vapaan edelleenkäyttöoikeuden Suomen Kyläavustajat Oy:lle. Olemme sinuun yhteydessä, jos julkaisemme lähettämäsi kuvan tai videon.

Oikeudet materiaaliin

Kuvan tai videon lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on kaikki tarvittavat tekijän- ja muut oikeudet lähettämäänsä materiaaliin. Samalla lähettäjä vakuuttaa, että hänellä on oikeus luovuttaa materiaali Suomen Kyläavustajat Oy:lle.

Lähettäjällä tulee olla suostumuksensa kaikilta kuvassa tai videossa esiintyviltä henkilöiltä siihen, että Suomen Kyläavustajat Oy voi hyödyntää ja käsitellä materiaalia parhaaksi katsomallaan tavalla.